Tuesday, September 2, 2008

Wasure Mono dan 1 Ramadhan

Hai hidari orais!!huah..akhirnya aku sampai gak ke Malaysia dengan jayanya(jenuh gak bawak flight besar2 nih..huhu).1 Sept yang lepas bermulalah kita sebagai umat Islam berpuase..so jangan x puase lak..haa..nak dijadikan cerita..pagi2 lagi aku dah gerak dah 1 sept tu dari Ikuta (bangga ah dak2 meiji :P)..naik la kakutei Odakyuu sampai shinjuku..aku letak la bagpack kat tempat bag atas tu..punya nak ikut masa train nih..sampai2 shinjuku jer terus nek Yama no Te line..then nek Ekspress Narita(EXNa)...

tiba2 aku pun berkata..

"Awat ringan semacam jerk belakang aku nih..Ya Allah!!Bagpack aku!!!!"<---penulis betul2 cemas ketika ini!!! aku kaget sebentar..xtau nak tepon sape..last2 Shera bagi idea soh tepon Alia.. (Pelajar Meiji tahun 3) ...punya pk..maybe aku tertinggal kat odakyu line..haih..mende nak jadik..EXNa ni dah la xleh patah balik..cuak gile aku!!!Tiba ni Narita aku tunggu la dengan keadaan sedih..then dapat msg dari Fareez (Meiji tahun 3) "Bag ko selamat..sekarang ada kat Hon Atsugi.." fuh..nasib bek la jumpe..kat sini aku nak bgtau ah..kalau nek tren taruk la barang anda dekat kaki kerana kebarangkalian nak lupa barang kat atas kepala tu tinggi.. TQ to Fareez n Aliah

Video I watch recently

Loading...