Wednesday, May 20, 2009

Selamat Hari Lahir dan Hari Guru Mak!

Aku,mak dan tangan aqilah

aku xleh tido.ntah nape ntah.padahal sok test.tibe2 teringat mak aku yang sudah berusia 46 tahun 16 MEI baru-baru ini.<----SELAMAT HARI JADI MAK:) Hari Guru juga untuk mak dan ayah aku yang sudah...err...dekat 20 tahun jadi cikgu kat sekolah yang sama.Huh sok exam.JOM TDO!

Sibuknye saya..

Shera dan Hazmi di Shibazakura Fuji(Sakura rumput Fuji)

Assalamualaikum!!fuhhhh....(-_-) mengeluh kaw kaw aku saikin~~hmm..sibuk nye dengan kenkyuu..hari2 kene g dai carik bahan..da brape lame aku x tulis blog nih?ni pun baru berkesempatan nk tulis..macam2 berlaku..demam lah..sume ade..xpelah..yang lepas tu kita biarkan...pk mase depan ye x?sekarang pun da nak masuk natsu..ke da natsu?ntah lah..xtau nk tulis ape..ape yang penting kerjasama~hari tu aku demam sebab terlalu pk pasal kenkyuu kot..last2 aku decide nak kuar dari tema kenkyu tuh..so wat kenkyu lain..the reason why?sebab die Allah saje yang tau..huhu..xpelah..ganbate beko!hari tu ade gak g shibazakura sket2..yela kan xkan nk terperap je kat tokai nih..mcm2 berlaku ye..dengan demam h1n1 tu lah<---aku ingatkan pertandingan tinju!hmm...k la xtau nak tulis ape..korang tulis ntuk aku leh?yeeehaaa!

Simptom demam cari scholar

Video I watch recently

Loading...