Saturday, April 11, 2009

Bosan d pagi2 bute sebelum tido..

Hmm..td aku g umah apis men PS3..actually..ni 1st VIEW aku be4 someone nak belik PS3.

-Beli PS3 kene beli High Definition (HD) TV ---->>>> GUNAKAN DUIT YANG BANYAK...

BUT

after aku main game tadi...even kita gunakan TV LAMA pun GAMBAR STILL CANTIK GAK LAH..so ok kot kalau beli PS3 je without buying HD TV..hmm..dou???

OWH BEFORE TERLUPE..sape2 nak beli console game or game ke...leh la datang ke Tokai yek sebab kat sini ade kedai game paling murah berbanding ngan YOdobashi or somewhere else..name kedai die TOY DUCK

k ah nak tdo..sok nak men bola plak..salam~~

Jangan lah kamu malas seperti saye..


Assalamualaikum..huh lame nye aku x wat blog..maybe sebab malas gile2..semangat pun xde...baru2 ni balik Malaysia pastu balik Jepun balik...ni dah ade semangat balik nih..so sem ni tinggal sotsugyou kenkyuu je kene la gambatte kan...korang camne?best cuti?hari tu sempat lari ueno..tengok2 lah..barang baik pun dapat dirembat juga!:P





Lu Pikirla Sendiri






barang baik..5000 YEN JEK!

Video I watch recently

Loading...