Saturday, April 11, 2009

Bosan d pagi2 bute sebelum tido..

Hmm..td aku g umah apis men PS3..actually..ni 1st VIEW aku be4 someone nak belik PS3.

-Beli PS3 kene beli High Definition (HD) TV ---->>>> GUNAKAN DUIT YANG BANYAK...

BUT

after aku main game tadi...even kita gunakan TV LAMA pun GAMBAR STILL CANTIK GAK LAH..so ok kot kalau beli PS3 je without buying HD TV..hmm..dou???

OWH BEFORE TERLUPE..sape2 nak beli console game or game ke...leh la datang ke Tokai yek sebab kat sini ade kedai game paling murah berbanding ngan YOdobashi or somewhere else..name kedai die TOY DUCK

k ah nak tdo..sok nak men bola plak..salam~~

4 comments:

kyo_9 said...

hmm.. ak dah ade ps3, tp ak main pakai tv biasa gak.. kalo nk puas hati memang elok beli HD tv la.. sebab ade setengah game tuh memang nak kan tv camtuh.. ak beli GTA4 x leh main sampai skang sbb bukan hdtv.. tensyen siott..

Hazmi said...

hehe..pape pun street fighter 4 mantap ah

Muhammad Afiq bin Mohd Sadli said...

kalo pki tv toshiba yg lame giler siap ade tirai utk kaver cam tv atok aku tu ok x? exotic siot~

Hazmi said...

hahaha..tu ko je sorang main..

Video I watch recently

Loading...