Friday, April 24, 2009

Seminggu ku yang amat bz...huhhhhhh


ASSALAMUALAIKUM!!!bersama BANG BIL d dalam lu pk la sendiri!!haha..haih..seminggu aku x tulis burogu nih..mggu lepas nye ahad main bola...main ngan dak2 sempai je..kohai x join sebab diorang p mane ntah...hmm..hari ni(jumaat) ade lab...report yang sempai suh betulkan aku x betulkan lg..malam smalam(khamis) penat gila aku terus tidoq...shera bagi mesej pun aku x sedar..sedar2 dah pagi..so aku bagtau sempai aku x dapat nak siapkan...hehe...hari ni(jumaat) ade kelas english..aku bajet aku last la budak m`sia yang kena jikousyokai (pengenalan diri)...tibak aku 1st kene cakap kat depan...hahaha..main bantai je..ntah budak2 jepun paham ke x aku speaking pagi td..huhu...solat jumaat surau penuh..rapat2 kami solat..khutbah kali ni ada setsumei dalam nihongo..hehe..credits to mamat arab tu sebab wat penerangan khutbah yang dia smpaikan tadi..petang lak ada lab..nasib baiklah hari ni xde keja2 di lab cuma dengar sempai membebel je...kenapa aku cerita pasal ahad dan jumaat ke???kenapa x cerita isnin selasa rabu khamis punya cerita??LU PK LA SENDIRI!!!

Video I watch recently

Loading...