Friday, May 29, 2009

Sabtu 30 Mei 2009

Huh~~mengeluh panjang.Minggu lepas aku bz lagi.Last weekend sempat gak lari ke hachioji main boling pastu hari ahad lepas racing(walaupun jalan jam) balik Tokai semata-mata nak main bola.Tq kepada yang hadir walaupun hari hujan sket.Lega sangat sebab kelas dah habis.Walaupun kelas dah habis tapi bila difikirkan balik banyak lagi perkara menanti selepas ni.Proposal master,weekly presentation,kenkyuu.Hari-hari duk pk masalah je,tapi tu lah kte xleh duk diam je.
K
alau kite s
elamanye pk masalah dan xde penyelesaian sampai bila2 pun kita x improve.Last2 kite yang bermasalah and jatuh sakit.(*o*)!So the better way is??kene la berusaha.Masalah tu kite jadikkan panduan.Fikir untuk perkara-perkara yang akan datang daripada kite bazir mase fikir masalah yang da lepas..tul kan?and jangan lupe berdoa juge:) Minggu ni aku nak wat ape ye?esok x hujan,main bola ka?cuti kene la rehat kan..hehe...owh aku nak kongsi benda best ngan kawan2 yang ade kat Jepun nih,rajin2 la tengok tenki yohou ye..Insyaallah boleh membantu korang main bola or sebagainye:) 雨水量(AMESUIRYOU) <-----bermula dari kosong.kalau besar no maksudnya hujan makin lebat. http://weather.yahoo.co.jp/weather/jp/14/4620/14211.html (link cuaca yahoo! )

Video I watch recently

Loading...