Saturday, August 30, 2008

Trafik Shopping Info Terkini 1

Oraiss!!Disebabkan hujan melanda dengan lebatnya akhir2 ini..agak susah ah ye nak berjalan-jalan kan??kompem kene bawak payung ah!Setelah aku pusing-pusing sekitar Tokyo untuk dua hari nih..walau pun sedikit penat..huhu..kat sini aku ade listkan 1 2 tempat2 menarik untuk korang shopping2 sket be4 bukak sekolah nih..jom shopping!!

最近雨すごく降ってきたよね。。みんなどう思いますか?大変だよね。。昨日と今日僕がいろんなところにて買物しました!さてさてどこのところへ行くべきかを僕がみんなにshareしたいと思います!ぜひご覧くださいね!

1st Rank JomBecko
Minami Osawa (Keio Sen) Gedung Pakaian dan Keperluan Seisi Keluarga


Info Sket!

Kat sini ade butik Nike,Adidas,Canterbury dan macam-macam lagi.Sekarang ni tengah sale kat butik2 berkenaan!Betul..x tipu ni..pe lagi kawan2...sape2 yang nak beli but bola..kasut2...baju2..leh dapat dengan harga yang menawan!!aku dah rembat 3 helai..korangg?JOm!Murah!!

Lagi satu susah nak kene hujan sebab kat sini susur gajah disediakan untuk para pejalan kaki..so korang akan sentiasa selesa time bersiar2..huaaa!!
Camne nak g ek??
Dari Machida amek Hachioji sen(For Odakyu`s Users)
Stop kat Hashimoto Dari Hashimoto g nek Keio Line g ke Minami Osawa..


2nd Rank

Ueno (Yama no Te sen) Petaling Street Jepun

Pasar Lambak ala Petaling Street.Jajan2..cikedis..maruku2 Jepun murah2 kat sini.Baju longgok pun byk.Beg2..kasut2 pun byk gak!Korang carik kedai London Sport..leh dapat kad diskaun 10% selepas belian pertama.huhu.Dah penat berjalan??lepak kat Ueno Kouen jom!!

Cara nak g??Dari shinjuku naik Cyuuou Kaisoku Line menghala ke Tokyo.Stop kat Kanda.Then norikae nek Yama no te sen ke Ueno.Senang je:P



2 comments:

aMaryLLiXe said...

heheee...thank u for da info shopping..next tyme bley aku p window-shopping lak..hehhe

a k i r a said...

Salam'alaikum
wah! Thanks for the info.bleh la saya check out kalau ada rezeki ke Jepun insyaAllah.

Keep on writing. Suka la dengar kisah-kisah dari jepun kerna minat terhadap negara matahari terbit tersebut yang terlalu mendalam haha

wassalam
http://nuraqil.iluvislam.com/

Video I watch recently

Loading...