Saturday, June 6, 2009

BBQ x jadik~ Sabtuku rehatkan minda!

-Jalan menuju rumah ku-
Pagi
Hujan turun renyai-renyai pagi ni.Patutnye ade BBQ anjuran Lab aku tetapi disebabkan hujan, BBQ terpaksa dibatalkan.Aku pun ape lagi....dengan gembira tak terhingga tarik selimut tido~zzZZZZZ


Tengah Hari
Pukul 2 petang aku bangun mandi,solat dan makan.Owh,hujan sudah berhenti.Hari ni Wak masak hati ayam masak apentah aku pun tidak tahu nak bagi nama kat lauk tu.Makan aje!banyak bunyi plok becko!

-Kereta untuk di jual-
Petang
Tiba-tiba aku dengar orang memasang repair2 bising2 ape ntah kat luar.Aku pun pergi la jenguk kat luar.Rupenye Tajudin dan crew-crew nya sibuk membetulkan bumper kereta.Aku tukang tengok je.Bosan-bosan aku g pasang meja ping pong.Layan ping pong sket!!

-Hilmi melakukan servis kedudukan terikat SERI-

Malam

Fani masak ayam masak merah.Memang meletup!Aku siap tambah lagi.Shahrin dan Mat Le tiba-tiba muncul.Then kitorang tengok match Jepun lawan Uzbekistan.Memang fight betul match.Jepun menang 1-0 dan layak ke Piala Dunia 2010!Omedeto!!!

Hari ahad dijangka cerah...pe lagi!!
JOM MAIN BOLA!!!!

3 comments:

Muhammad Afiq bin Mohd Sadli said...

hidup yg sgt laid back~ hahahah

Hazmi said...

laid back tu ape?huhu

Muhammad Afiq bin Mohd Sadli said...

laid back tu maksodnye lepak~ xde kesibukan seperti hidop di kota~ cewah~

Video I watch recently

Loading...